Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-02@01:13:54 GMT

کیانوش رستمی و مرادی خودشان در اردو حاضر نشدند

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۷۷۲۰

کیانوش رستمی و مرادی خودشان در اردو حاضر نشدند

به گزارش ایرنا، علی مرادی که در یک برنامه تلویزیون ورزش و مردم صحبت می کرد، افزود: اسامی ۲۰ نفر را برای مسابقات جهانی و به فدراسیون جهانی اعلام کردیم و قبل از پایان زمان نهایی مقدماتی اسامی نفرات اعزامی را به این فدراسیون معرفی می کنیم.
 وی ادامه داد: درها را باز و چراغ‌ها را روشن گذاشتیم، اما کیانوش و سهراب خودشان در اردو شرکت نکردند، ضمن اینکه سهراب مرادی هیچ اطلاعی هم به ما نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ورزشی افزود: قصد داریم با امیدهای وزنه برداری در مسابقات جهانی شرکت کنیم و یکسری مسایل باید در اردوها رعایت شود تا به حاشیه نروند و همین جا می گویم  ما در را برای بازی‌های آسیایی نمی‌بندیم و آنها می‌توانند بیایند.

مرادی درباره حواشی بوجود آمده در خصوص المپیک و عدم حضور رستمی و مرادی نیز گفت: انتخابی المپیک را برگزار کردیم اما ۲ ماه قبل از آغاز المپیک مراحل امتیازگیری در انتخابی المپیک تغییر کرد و بسیاری از قهرمان های دنیا از جمله مرادی آسیب دیدند. متأسفانه کمیته بین‌المللی المپیک هم این تغییر صورت گرفته از سوی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری را پذیرفت.

رییس فدراسیون وزنه برداری اضافه کرد: برخی برای انتخابی المپیک آمدند و شرایط را سنجیدیم. سهراب در مسابقات جهانی ترکمنستان امتیاز خوبی گرفت اما بعد از آن آسیب‌دیدگی جدی داشت.

مرادی گفت: در شرایط سختی جلو رفتیم، سهراب امتیازات لازم را به دست نیاورد و در ادامه با توجه به محرومیت‌ها در کلمبیا و بعد از اینکه هاشمی را معرفی کردیم، موضوع سهراب مرادی مطرح شد.

وی افزود: تلاش کردیم که راه برای سهراب باز شود، ژاپن به‌عنوان میزبان المپیک در دسته‌ای که مرادی حضور داشت، یک نفر را معرفی کرد و اگر ما سهراب را معرفی کرده بودیم، سهمیه علی هاشمی هم می‌سوخت.

مرادی ادامه داد:کیانوش رستمی را به همه رویدادها فرستادیم، نتوانست نتایجی که باید را بگیرد. او خودش باید اعلام می کرد که به سوئیس می رود یا نه؟ اما تصمیم گرفت و اعلام کرد به ایتالیا می‌رود. پس از آن نیز فدراسیون جهانی نامه زد وبه طور کتبی اعلام کرد کیانوش نمی تواند در گزینشی شرکت کند اما فرصت شرکت در بخش ازاد را دارد.

وی در خصوص عدم استفاده از پست‌های بین‌المللی در وزنه‌برداری اظهار داشت: چند سالی است که با کم‌لطفی برای پست بین‌المللی معرفی نشدم و از بازیهای اسیایی قبل  پست دبیرکلی کنفدراسیون آسیا را نیز از ما گرفتند.

رییس فدراسیون وزنه‌برداری درباره سهمیه‌های کسب شده برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو گفت:چهار پنج سال گذشته وقتی دوباره به فدراسیون برگشتم، هر کشور چهار سهمیه بود، ولی ما به دلیل تعداد بالای دوپینگی هایمان ۲ سهمیه کسب کردیم.

این مدیر ورزشی گفت: مسئولان ورزش کشورمان در دیدار با مسئولان جهانی وزنه برداری خواستار افزایش تعداد سهمیه های ایران شدند اما این صحبت ها نتیجه ای نداشت.  

وی افزود: در این میان کسی نپرسید که چرا سهمیه‌های ایران از چهار نفر به ۲ نفر کاهش یافت. در واقع کسی پیگیر این مسئله نبود و به نوعی جریان «کی بود کی بود، من نبودم» اتفاق افتاد، ضمن اینکه این موضوع کاهش سهمیه‌ها به دلیل دوپینگ باعث شد تا برخی کشورها در المپیک حضور نداشته باشند و یا حضوری منفعلانه داشته باشند.

مرادی افزود: اگر در سطح جهانی مدیریت خوبی برای وزنه‌برداری صورت نگیرد، احتمال حذف این رشته از المپیک وجود دارد. پرونده المپیک‌های قبلی بسته و تصمیمات لازم نیز اتحاذ شده است.

به گفته وی، حالا باید نگاه ها به مسابقات آینده از جمله مسابقات جهانی ازبکستان که سه ماه دیگر برگزار می شود، باشد.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی من این است که در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ چین هر کشوری می‌تواند در هفت وزن شرکت کند. برای المپیک ۲۰۲۴ پاریس به نظرم اوزان کمی تغییر کند و هر کشوری امکان شرکت در پنج وزن را داشته باشد.

رییس فدراسیون وزنه برداری در پاسخ به اینکه چقدر خوشبین هستید که وزنه برداری ایران به جایگاه قبلی بازگردد، گفت: در سیدنی ۲ طلا گرفتیم، حتی محل تمرینی مناسب نداشتیم. وسایلی که الان داریم مربوط به ۲۰ سال پیش است، نتوانسته‌ایم به دلیل تحریم وسایل جدید را وارد کنیم، ولی از نظر نیروی انسانی منابع خیلی خوبی داریم.  

مرادی در خصوص وزنه برداری زنان ادامه داد: بخش زنان  را احیا کردیم و یکی از زنان  ایرانی در رده سوم جهان ایستاد. همچنین چند هفته دیگر مسابقات جهانی نوجوانان را داریم که چند نفر دختر زیر ۱۷ سال را اعزام می‌کنیم.

رییس فدراسیون وزنه برداری در مورد شرایط “پریسا جهانفکریان” که نتوانست در المپیک حضور پیدا کند، گفت: شرایط برای جهانفکریان نیز مانند سهراب مرادی بود، اسم را داده بودیم و البته فکرش را نمی‌کردیم که نماینده کشور ساموآ ناگهان کنار برود و جا برای نماینده ایران باز شود. به هر حال کمیسیون پزشکی اعلام کرد که کتف این ورزشکار مشکل نمی تواند در المپیک حضور یابد.

مرادی درخصوص پاداش فدراسیون به علی داودی پس از کسب مدال نقره المپیک نیز گفت: فدراسیون ۱۱۰ میلیون تومان پاداش داد که پس از آن وزیر وقت ورزش اعلام کرد ۲۰۰ میلیون تومان به وی پرداخت کنیم. زیرا داودی اعتراض داشت که چرا به کشتی‌گیر نقره‌ای ۱۰ هزار یورو داده شده است و به او که همان مدال را گرفته، پنج هزار یورو داده‌اند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: علی مرادی وزنه برداری فدراسیون وزنه برداری تیم ملی ایران علی مرادی فدراسیون وزنه برداری وزنه برداری رییس فدراسیون وزنه برداری مسابقات جهانی سهمیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری

مربی وزنه‌برداری شهرستان سقز از کمبود امکانات وزنه‌برداری و چالش‌های پیش‌روی این رشته ورزشی می‌گوید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار ورزشی تسنیم سقز، بانوان کردستانی در چند سال اخیر علی‌رغم مشکلات مالی و نبود امکانات و حمایت مسئولان در رشته وزنه‌برداری عملکرد درخشانی از خود به جای گذاشته‌اند و فعالان این رشته امیدوار به تکرار نتایج خوب خود در سطح کشوری و بین‌المللی هستند.

مرضیه محمودی بانو سقزی که از وزنه‌برداران نام آشنا در سطح استان و کشور به شمار می‌رود چند صباحی است که به مربیگری روی آورده و به بانوان سقزی خدمت‌رسانی می‌کند.

مرضیه محمودی وزنه‌برداری سقزی درباره نحوه شروع این رشته ورزشی در گفت‌وگو با تسنیم می‌گوید: به واسطه اینکه مرحوم پدرم محسن محمودی از بنیانگذاران وزنه‌برداری سقز و رئیس هیئت و مربی شهرستان بودند همچنین برادرم مظهر محمودی از قهرمانان این رشته بوده‌اند به ورزش وزنه‌برداری علاقه‌مند شدم و با شروع فعالیت وزنه‌برداری بانوان در ایران من نیز به عنوان اولین بانوی سقز در سال 1397 وزنه‌برداری را شروع کردم و چندین دوره در مسابقات استانی و کشوری شرکت کردم که حاصل آن 6 مدال طلای استان و یک مدال نقره کشوری است.

وی افزود: به واسطه نبود مربی خانم در شهرستان سقز بنده مجبور شدم در حین تمرینات شخصی خود مربیگری را نیز برعهده بگیرم و به همین خاطر مشکلات زیادی را تحمل کردم و جنگ نابرابری با حریفان خود داشتم و  از سال 1401 مربیگری را شروع کردم و در خدمت علاقه‌مندان این رشته در شهرستان سقز هستم.

مربی وزنه‌برداری شهرستان سقز وضعیت این رشته را در سطح استان مناسب توصیف کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت وزنه‌برداری کردستان به واسطه مربی کاربلد استان خانم عبدالملکی بسیار عالی بوده و تیم استان کردستان چندین دوره در مسابقات کشوری به مقام قهرمانی رسیده و چندین چهره به تیم‌های ملی در رده‌های سنی مختلف معرفی کردند که خوشبختانه توانسته‌اند مقام‌های بین‌المللی کسب کنند همچنین شهرستان سقز نیز علاقه‌مندان زیادی به این رشته دارد که به امید خدا در آینده از این افراد بیشتر خواهیم شنید.

وی از نبود زیرساخت‌های لازم انتقاد کرد و اذعان داشت: متأسفانه علی‌رغم وجود علاقه‌مندان زیاد و پتانسیل مناسب ورزشکاران، به دلیل نبود  فضای ورزشی مناسب و امکانات محدود برای این رشته ورزشی در این شهرستان نتوانسته‌ایم آنچنان باید و شاید در میادین ملی کسب افتخار کنیم و با وجود پیگیری‌های رئیس هیئت این شهرستان باز هم پاسخ مناسبی از مسئولان دریافت نکرده‌ایم و در حال حاضر در سالنی به مساحت 50 متر و با امکانات فرسوده مشغول به تمرین هستیم که فقط تایم صبح‌ها در اختیار بانوان است.

محمودی تصریح کرد: از مسئولان خواهشمندیم به این رشته ورزشی اهمیت بیشتری بدهند چراکه وزنه‌برداری ورزشی المپیکی و ورزش دوم مملکت بوده و همیشه از رشته‌های پر مدال و پر افتخار برای کشور عزیزمان بوده لذا باید توجه بیشتری به این رشته ورزشی شود چون واقعاً نوجوانانی که در حال حاضر در شهرستان سقز فعالیت می‌کنند پتانسیل بسیار بالایی دارند و در صورت وجود فضای ورزشی مناسب می‌توانند برای استان و کشورمان افتخارآفرینی کنند.

این مربی پرافتخار کردستانی اظهار کرد: هدف اصلی ما توسعه این ورزش در این شهرستان بوده تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن این ورزش را به جامعه معرفی و در سطح ملی و بین‌المللی افتخارآفرینی کنیم اما همه این حرف‌ها زمانی می‌تواند نتیجه داشته باشد که ما حمایت مسئولان را پشت سر خود داشته باشیم و ورزشکاران بدون هیچ دغدغه‌ای فقط به فکر تمرین و حضور موفق در مسابقات باشند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • نایب رئیسان فدراسیون کونگ‌فو مشخص نشدند
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری